K-Supermarket Viikki – palvelut


Ruokakauppa

Posti

K-ruokakaupat ovat Postin valtakunnallisia kumppaneita. Postimerkkejä voit ostaa kaikista K-ruokakaupoista. Kaupoistamme löytyy myös Täyden palvelun Posteja ja Pakettiautomaatteja.

Täyden palvelun Posti -kaupoissamme saat palvelukassalta kaikki samat palvelut kuin Postissakin. Voit esimerkiksi

  • noutaa ja lähettää postilähetyksiä
  • ostaa postimerkkejä
  • ostaa postitus- ja pakkaustarvikkeita

Pakettiautomaatillisissa kaupoissa voit lähettää ja noutaa paketteja. Pakettiautomaatti on helppo ja nopea käyttää: paketin nouto onnistuu jopa 15 sekunnissa. Käyttöohjeet löytyvät pakettiautomaatista. Seuraa pakettisi kulkua Postin verkkosivuilta ja katso pakettiautomaattien sijainnit.

Matkahuolto

Paketin lähettäminen ja noutaminen hoituu kauppaostosten lomassa sujuvasti ja helposti. Valitse verkkokaupasta paketin kuljettajaksi Matkahuolto. Monessa verkkokaupassa pääset vielä valitsemaan juuri haluamasi kaupan noutopisteeksi.

Sen, toimiiko oma lähikauppasi pakettien nouto- ja lähetyspisteenä voit tarkistaa kaupan omilta sivuilta. Jos pakettisi on jo matkalla, voit seurata paketin kulkua: Matkahuollon verkkosivuilta.

DB Schenker

Tuomme verkkokaupan ostoksesi ketterästi lähikauppaasi. Voit tarkistaa alueesi DB Schenkerin noutopisteet täältä. Lähetyksesi kulkua pystyt seuraamaan helposti lähetysseurannasta. Kun tilauksesi on noudettavissa saat siitä tiedon tekstiviestillä. Säilytämme lähetystäsi K-kaupassa jopa 14 vrk ja Smartmilen pakettiautomaatissa 7 vrk. Pakettien noutaminen onnistuu helposti ruokaostostesi yhteydessä joko valitsemasi kaupan kassalta tai pakettiautomaatista. Kassalla asiointiin tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen sekä mahdollisesti myös valtakirjan. Lisätietoja DB Schenkerin noutopisteistä.

Veikkaus

Kierrätyspiste

AGA nestekaasuautomaatti

Nestekaasuautomaatti palvelee vuorokauden ympäri